Lakenpose Silk Ultimate Antibac  Re

Lakenpose Silk Ultimate Antibac Re

Dette er en meget lett lakenpose i komfortabel silke. Kan brukes både alene og sammen med sovepose. Lifeventures lakepose er laget i 100% silke, noe som gjør den meget komfortabel å sove i. Posen er meget lett, pustende og solid. Den transporterer fuktighet vekk fra kroppen, og tørker raskt. Lifeventures lakenpose er behandlet med Polygiene, som hemmer utvikling av dårlig lukt.

Lakenposen i silke føles myk mot huden, og passer godt til bruk enten i kombinasjon med sovepose, eller alene. På en hytte eller lignende, kan lakenposen brukes alene som et enkelt sengetrekk. Den passer også godt som en sovepose i varmere strøk. Den har en liten, skjult lomme innvendig for å gjemme verdisaker (som pass, penger o.l.), i tillegg til en romslig lomme for hodepute.

Lakenposen er lett å vaske. Den er rektangulær for økt plass.
Kommer i egen solid, ripstop-pakkpose.

Vekt: 154 gram. Størrelse pakket: 140 x 90 x 60 mm. Størrelse upakket: 220 x 85 cm.


Pris 1120,00 kr

Antall


Produktfarge

Black


Total pris kr

VIKTIG!! Ved høyere antall kontakt oss for pris

Spør oss


Om: Lakenpose Silk Ultimate Antibac Re
stk.

   415 16 666
   rune@geilotrykk.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV65660
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.